O nama

Vlatka Klišanin

sveučilišna specijalistica trgovačkog prava i prava društava

Vlatka Klišanin

Odvjetnica Klišanin je nakon završetka Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu odmah započela s radom u odvjetništvu te je od 2010.g. pa sve do otvaranja samostalnog ureda karijeru gradila u jednom zagrebačkom Odvjetničkom društvu.

Nakon polaganja Pravosudnog ispita i upisa u Imenik odvjetnika 2012.g. nastavlja s obrazovanjem te 2014.g. upisuje Poslijediplomski specijalistički studij na Pravnom fakultetu u Zagrebu – smjer Pravo društava i trgovačko pravo koji završava 2019.g. i za izniman uspjeh ostvaren tijekom studija Pravni fakultet joj izdaje diplomu SUMMA CUM LAUDE.

Završni rad izradila je na temu osiguranja u cestovnom prijevozu u kojem je spojila zahtjevnu i opsežnu zakonsku regulativu sa vlastitom praksom budući da je u svojoj odvjetničkoj karijeri obavljala raznovrsne poslove iz područja osiguranja i naknada šteta.

Tijekom 2018.g. odvjetnica Klišanin pohađala je više stručnih seminara te joj je izdana Potvrda o stručnom usavršavanju iz područja Javne nabave.

Odvjetnica Klišanin ima opsežno iskustvo u projektima kupnje nekretnina i rješavanju složenih imovinsko-pravnih pitanja te savjetuje investitore i projektante prilikom kupnje zemljišta i nekretnina u Hrvatskoj.

Odvjetnički ured uz hrvatski, kompletne odvjetničke usluge pruža i na engleskom te talijanskom jeziku.

Kontakt

(+385) 99 7016 177

LinkedIn

Objavljeni članci

Imate firmu? Možda nije samo vaša. Evo što je bračna stečevina (lipanj 2023.)

Menadžerski ugovor – delikatan i zakonodavno nereguliran (svibanj 2023.)